zaterdag, maart 01, 2008

Het worden al echte hondjes!

Vanochtend vroeg op. Het was alweer twee weken geleden dat we bij de puppen waren geweest, dus het werd hoog tijd om weer eens poolshoogte te gaan nemen. Om 9:00u reden we weg uit Leiderdorp. Abbey ging mee deze keer. Ze mocht nog wel niet bij de pupjes snuffelen, maar we wilden na het bezoek aan het puppennestje in de buurt van Haaren gaan wandelen (zie Abbey's eigen weblog op http://abbey-de-beagle.blogspot.com/). Toen we bij Frans en Anjo aankamen, hebben we eerst een kop koffie gedronken met een plak zelf gebakken cake van Dia erbij. Daarna natuurlijk snel naar de puppen. Wat waren ze weer enorm gegroeid... als er twee weken tussen zitten zal dat wel extra opvallen. Het zijn nu al echte hondjes geworden, die lekker met elkaar stoeien en spelen. De riempjes van mijn fototas en de veters van onze schoenen waren erg in trek bij de kleine beagle-dames en -heren! Daar kun je natuurlijk ook lekker aan trekken en lekker op kauwen! En dan nu de foto's:

Lekker kauwen op de riempjes van mijn fototas... ...ze kwamen om de beurt even aan de tas knabbelen. En daarna waren mijn schoenveters aan de beurt... ...en ook die van Dia. En nog steeds hing er eentje aan mijn fototas. Even poseren voor de fotograaf. En daarna viel het hele spul weer als een blok in slaap.

Video-filmpje van de pups:

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Inderdaad een heel toepasselijk nr. erbij..The more I see you, the more I want you...Yeah..!!! Ohhhhhh...wat een poepies, wat een heerlijk is het toch om daar op kraamvisite te kunnen gaan. Veel plezier met de voorpret toegewenst, harstikke spannend welk hondje Abey's steun en toeverlaat gaat worden. Groetjes,
Danielle en Jan en een pootje van Daja

Anoniem zei

Wat een (b)engeltjes allemaal, "de rooie " in Dia's armen luistert blijkbaar al naar zijn naam ;-) haha zoals hij Dia aankijkt als ze spreekt!

Ben heel nieuwsgierig naar het manneke hoor! Ben benieuwd wanneer het gaat lukken hem te zien, dan zal die wel weer een heel stuk gegroeit zijn ahah!

Groetjes Els en co.

Anoniem zei

Ohh wat een snoepies!! Leuk filmpje!! Ben helemaal gesmolten ;-) Ben heel benieuwd welke jullie kleintje gaat worden!

Groetjes,
Susan