zaterdag, augustus 25, 2007

Nieuwe tuinbewoners

Na de vogels en de egels hebben we nu ook padden in de tuin. Het zijn kleine zwarte padjes, die leven onder de vuilniscontainers en onder de dakpannen die als decoratie in de tuin liggen. Je ziet ze als je de container wegrijdt, of als we de tuin gaan sproeien (dan vluchten ze weg). Vanavond liep er eentje langs het muurtje in de tuin. Af en toe klom hij tegen het muurtje op om tussen de stenen te gluren. Waarschijn-lijk was hij op zoek naar een plekje voor de nacht. Toen Abbey en Spot hem in de gaten kregen was het snel over met de pret. De pad vluchtte onder de tuinkast en vermoedelijk zal hij daar wel overnachten. Hij kan trouwens ook zitten in onze tuin, want hoewel het eind augustus is hebben we paddenstoelen in de tuin. We hadden na een bezoek aan een braderie in Katwijk trouwens "ineens" ook twee andere nieuwe tuinbewoners: een enorme slak en een ijzeren vogel.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heerlijk al die dieren in jullie tuin! Gaan de poezen niet door de egeltunnel naar buiten?
Jullie hebben er een hele romantische tuin van gemaakt en die kunstdieren zijn zoooo mooi, die ijzeren vogel heb ik ook maar een ader model, mooi zijn die hé?
Spijtig dat er zo weinig reactie op de weblog komt daarom werk ik Teagan's weblog ook nog zelden bij het is ontmoedigend dat er naar al je werk zo weinig gekeken wordt!
Heel mooi hoor en de foto's die Marco maakt zijn prachtig!
Liefs Els en co.

Martin zei

Heerlijk om dan te genieten in je eigen tuin!